Отборът на Барселона понесе тежка загуба с 1:3 при гостуването

...
Отборът на Барселона понесе тежка загуба с 1:3 при гостуването
Коментари Харесай

Резил за Барса след обрат само за 6 минути

Отборът на Барселона понесе тежка загуба с 1:3 при гостуването на Леванте в дуел от 12-тия кръг на испанската Ла Лига. Лео Меси откри резултата от дузпа, преди единствено в границите на 7 минути Хосе Кампаня, Борха Майорал и Неманя Радонич означиха головете за шокиращия поврат.

Първата част не беше изпълнена прекалено много забавни обстановки, като първото съществено състояние в мача докара и до гол. В 37-та минута зашитникът на домакините Хосе Мирамон извърши нескопосано нарушаване в сонственото си наказателно поле и дузпата беше отсъдена за Барса. Зад топката застана Меси, който успокои нервите на гостите с гол в края на частта.

През второто полувреме обаче нещата на терена се трансформираха до неразбираемост. В интервала сред 61-а и 68-а минута паднаха цели три гола във вратата на Тер Щеген.

Първо домакините изравниха след неприятно изчистване на Пике и хубава композиция сред Хосе Моралес и Кампаня. Последният получи топката на към 12 метра от вратата на германеца и простреля Щеген за 1:1.

Само 2 минути по-късно домашните почитатели към този момент можеха да честват цялостен поврат. Кампаня още веднъж беше в центъра на всичко забавно, откакто негов пас стигна до някогашния нападател на Реал Мадрид Борха Майорал, който от към 20 метра разстреля безпомощния пазач на "блаугранас " за 2:1.

Шокът за момчетата на Ернесто Валверде стана цялостен в 68-та минута. След изчистване на центриране от директен свободен мощен удар от воле нанесе Радонич и след противен за Щеген рикошет топката дебаркира във вратата на гсотите за трети път.

Така Барселона останва най-малко краткотрайно на първата позиция в класирането с актив от 22 точки. Леванте, от своя страна, се изкачи до 8-та позиция с 17 точки след 12 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР