Отборът на Барселона победи тима на Лион с 5:1 у

...
Отборът на Барселона победи тима на Лион с 5:1 у
Коментари Харесай

Барселона с разгром срещу Лион

Отборът на Барселона победи отбора на Лион с 5:1 вкъщи в среща реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига и след 0:0 в първата среща продължава напред.

Двубоят на " Камп Ноу " стартира с напън на домакините и Лионел Меси можеше да вкара още в 4-ата минута. Аржентинецът въпреки всичко се разписа в 18-ата след дузпа, отсъдена за фаул против Луис Суарес.

Вратарят на Лион Антони Лопес получи удар в главата от Филипе Коутиньо в 21-ата минута при битка за топката и въпреки да не пожела да напусне играта незабавно, беше сменен в 34-ата. Малко преди този момент в 31-ата минута Коутиньо се разписа за 2:0 на празна врата след пас на Суарес.

Уругваецът можеше да чества трети гол в 38-ата минута, само че ударът му мина на сантиметри настрана от дясната греда на вратата на аварийния вратар Матийо Горжлен. Той трябваше да се намесва и в 41-ата минута, когато отрази техничен удар на Меси по земя.

Аржентинецът пропусна и при започване на второто полувреме след извеждащ пас на Артур, прекара топката около вратаря на Лион, само че бранител почисти малко пред голлинията. Отново Меси беше в центъра на събитията в 55-ата минута, когато изиска дузпа за фаул на Денайер, само че реферът замълча. Отборът на Лион понижи в 59-ата минута, когато Лука Тусар вкара за 2:1, а попадението му беше прието едвам две минути по-късно поради консултация с ВАР поради подозрения за засада и фаул в офанзива. Французите използваха объркването в отбора на Барселона и Фекир се озова на добра позиция в 63-ата минута, само че стреля над вратата.

Третият гол за Барселона падна в 78-ата минута, а негов създател стана Лионел Меси, справил се с трима бранители и вратаря на гостите с каскада от финтове за 3:1.

Малко по-късно Меси подаде на Жерар Пике за 4:1 при бърза контра офанзива, а пет по-късно повтори упражнението, само че с пас към Усман Дембеле за крайното 5:1.

 

 

БНР

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` По
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР