Отборът на Барселона победи минимално с 1:0 Севиля в едно

...
Отборът на Барселона победи минимално с 1:0 Севиля в едно
Коментари Харесай

Автогол на Серхио Рамос донесе победата на Барселона в сблъсъка срещу Севиля

Отборът на Барселона победи минимално с 1:0 Севиля в едно от огромните дербита през този уикенд в Испания, с което бе сложено и началото на 8-ия кръг в Ла Лига.

На Олимпийския стадион в Каталуния срещата стартира с изявено преимущество за домакините, които бяха доста покрай това да открият резултата в 22-ата минута, когато Жоао Феликс се озова на отлична позиция, само че ударът му от близка отдалеченост се отби от напречната греда, а по-късно топката тупна пред голлинията.

Гостите от Андалусия дадоха отговор с изстрел на Лукас Окампос, който летеше към вратата на " блаугранас ", само че в съдбоносен миг Гави сложи тялото си на пътя на кълбото и блокира опита на аржентинеца.

До почивката отличен късмет да се разпише се откри пред младия Фермин Лопес, само че ударът на юношата на Барса от близко отиде право във вратаря Ориан Ниланд.



През втората част офанзиви още веднъж не липсваха и към двете порти, само че несъмнено домакините изглеждаха като по-добрият отбор на терена.

Така се стигна до 76-ата минута, когато Феран Торес достави центриране за Ламин Ямал, а младокът опита да смъкна към Санчес, само че за злощастие на Серхио Рамос точно той се оказа в тази зона и след рикошет в неговия крайник кълбото влетя в мрежата на Севиля.

В оставащото време до края гостите се пробваха да стигнат най-малко до точката, само че това не се случи и по този начин Барселона записа шестата си победа през акцията в шампионата.

Успехът изкачи момчетата на Шави краткотрайно на върха в класирането с актив от 20 точки, до момента в който андалусийци остават 12-и със 7 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР