Отборът на Барселона обмисля да предложи нов договор на младия

...
Отборът на Барселона обмисля да предложи нов договор на младия
Коментари Харесай

Барселона предлага нов договор на младия си диамант

Отборът на Барселона обмисля да предложи нов контракт на младия си халф Педри, с който да го задържат до 2026 година, осведоми „ Sport “. 18-годишният испанец направи доста мощен минал сезон, в който изигра рекордните 73 мача за клуба и за националния тим на Испания.

Неговият договор обаче изтича в края на актуалната акция и по тази причина „ каталунците “ ще стартират договаряния с играча през месец септември, с цел да бъде продължен договорът му с четири години. Според информацията младият гений желае да остане на „ Камп Ноу “, тъй че няма да има проблеми да одобри предлагането на управлението.

Barça are preparing to offer Pedri a new contract
— SPORT English (@Sport_EN)
„ Mundo Deportivo “ също пишат, че Барса желае да възобнови с Педри. Според вестника се е стигнало до съглашение сред клуба и Испанската футболна федерация полузащитникът да не взе участие в международните квалификации на „ Ла Фурия “ през септември, с цел да получи отмора след натоварения си сезон. За тази цел има възможност той да не бъде извикан и за мача на „ каталунците “ против Хетафе на 29 август. Двете страни са се договорили за почивката на футболиста, защото в неговия клуб не били удовлетворени, че той игра на Олимпиадата, където стигна до финала, само че Испания го загуби от Бразилия.

Педри е апетитен за любимец за премията „ Golden Boy “, която се връчва за най-хубав млад състезател в Европа. Той може да стане третият испанец, който я печели, след Сеск Фабрегас (2006 година) и Иско (2012 година).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР