Отборът на Барселона навлезе в отлична форма и има пет

...
Отборът на Барселона навлезе в отлична форма и има пет
Коментари Харесай

Все още не сме направили нищо, предупреди Чави

Отборът на Барселона навлезе в отлична форма и има пет победи в последните си седем мача, като в тях няма загуба. Феновете на клуба се въодушевиха и упованията се покачиха, само че треньорът Чави Ернандес прикани за самообладание.

“Изобщо не сме в някаква преференциална обстановка, не сме създали нищо. Трябва да сме доста деликатни и да продължим да работим по същия непретенциозен метод ”, съобщи наставникът.
 Чави за Холанд: Не знам за състезател, който да е споделил “не ” на Барселона Чави за Холанд: Не знам за състезател, който да е споделил “не ” на Барселона
Каталунците са единствено на точка от третото място, а през идната седмица влизат и в 1/4-финалите на Лига Европа. След две седмици пък е дербито с Реал Мадрид.

“Предстоят ни пет мача в границите на две седмици и ще бъде значимо да разпределяме вярно игровото време на футболистите, с цел да не се натрупва отмалялост и дискомфорт. За мен е огромно преимущество, че мога да разгадавам на 8-9 нападатели ”, удовлетворен е Чави.

Треньорът изяви желанието си Даниел Алвеш да остане в Барса и през идващия сезон. Неговият контракт изтича през лятото: “Още не сме говорили по тематиката, само че бих желал Дани да е нас и през идващия шампионат. Той е за образец по метода, по който се раздава на терена и отвън него ”.

Наставникът още веднъж похвали Педри: “Много ми наподобява на Иниеста. Но никой не може да има кариера като на Андрес. Иниеста е най-великият гений в историята на испанския футбол. Но нито аз, нито Педри се опасява от тези съпоставения ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР