Отборът на Барселона изстрада минимален успех с 1:0 на своя

...
Отборът на Барселона изстрада минимален успех с 1:0 на своя
Коментари Харесай

Барселона оцеля срещу Селта на Камп Ноу

Отборът на Барселона изстрада най-малък триумф с 1:0 на своя " Камп Ноу " при семейството си на Селта Виго в среща от 8-ия кръг на Ла Лига.

През първото полувреме " каталунците " напълно направляваха дуела и разумно стигнаха до гол в 17-та минута, а негов създател стана Педри, който се възползва от несполучлив опит за изчистване от защитник на галисийци и от близо осъществя втория си гол през акцията.

До почивката домакините продължиха да преобладават, само че все пак до втори гол не се стигна и по този начин двата тима се отдръпнаха при най-малък задатък за Барса.

През втората част обаче обстановката на " Камп Ноу " радикално се промени и гостите от Селта поеха контрола върху срещата.

Отборът от Виго опита по всякакъв начин да стигне до изравнителния гол, като насочи общо 12 изстрела по посока вратата на " каталунците ", само че техният пазач Марк Андре тер Стеген направи всичко допустимо да резервира вратата си суха, носейки трите точки на своя отбор.

С триумфа Барселона още веднъж се изравни на върха в класирането с Реал Мадрид, като огромните противници имат по 22 точки преди Ел Класико идната събота (16 октомври). " Лос блаугранас " въпреки всичко ще влязат в дербито като водач в подреждането поради по-добрата си голова разлика.

Селта е на 11-та позиция с 10 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР