Отборът на Барселона изпраща най-успешния си сезон в испанската Ла

...
Отборът на Барселона изпраща най-успешния си сезон в испанската Ла
Коментари Харесай

Шампионите от Барселона завършват сезона срещу борещ се за оцеляване

Отборът на Барселона изпраща най-успешния си сезон в испанската Ла Лига от 2019 година, когато за последно завоюва купата в родното състезание. Каталунците приключват актуалната акция още веднъж като първенци и ще изиграят последния си мач в посещение против състава на Селта, който води свирепа битка за своето оцеляване.

Отборът от Виго е от позитивната страна над чертата, само че има прекомерно нежен задатък от единствено една точка пред първия в зоната на изпадащите - Валядолид, който от своя страна има мач по същото време против Хетафе, който също при избрани условия може да изпадне, тъй като е единствено с две точки над “виолетовите ”.

Междувременно развиването на мача сред Селта и Барселона ще бъде наблюдаван още от тимовете на Кадис, Валенсия и Алмерия, които също ще се оглеждат нервно през рамо до последната минута от сезона в Ла Лига.

Истинска драма ни чака в последния ден от Ла Лига, като един от най-вълнуващите мачове от 36-ия кръг на испанския шампионат е на стадион " Мунисипал де Балайдос " в град Виго. Там излизат един против различен тимовете на Селта и Барселона, като конфликтът стартира от 22:00 и ще може да го следите на Sportal.bg.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР