Отборът на Барселона иска да привлече звездата на Ливърпул Мохамед

...
Отборът на Барселона иска да привлече звездата на Ливърпул Мохамед
Коментари Харесай

Куман иска Салах в Барса, но Ливърпул ще иска страшно много пари

Отборът на Барселона желае да притегли звездата на Ливърпул Мохамед Салах, а самият нападател е припрян да заиграе за „ каталунците “, това корав близкият другар на Роналд Куман – Шак Суарт. Новият ментор на Барса - Куман, обезверено желае да възвърне състава си след пагубния минал сезон, който приключи с унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

28-годишният Салах е от изключителна значимост за Ливърпул през последните години. Той осъществя и хеттрик още в първия мач на „ алените “ в събота при трагичната победа с 4:3 над новака Лийдс Юнайтед.

„ Знам, че Куман го желае. И знам, че Салах желае да отиде в Барса. Няма да встъпвам допълнително детайлности, само че просто ми повярвайте, че знам “, съобщи Суарт, който е рекордьор по изиграни мачове за Аякс, пред нидерландското издание „ Voetbalzone.nl “.

Всяка договорка е малко евентуално да се случи това лято, изключително, откакто „ каталунците “ бяха ударени доста съществено от коронавирусната пандемия. Но идващото лято може да се наложи в Барса да търсят заместител на Лионел Меси. Аржентинецът, който не съумя да убеди клуба да го пусне за без пари това лято, наподобява подготвен да напусне, откакто договорът му изтече следващата година.

Салах обаче няма да излезе по никакъв начин на ниска цена, откакто има и още три години от сегашния си контракт с „ мърсисайдци “. Той е оценен на към 150 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР