Отборът на Бърнли спря победната серия на Манчестър Юнайтед под

...
Отборът на Бърнли спря победната серия на Манчестър Юнайтед под
Коментари Харесай

"Бърнли" спря победната серия на Солскяер

Отборът на " Бърнли " спря победната серия на " Манчестър Юнайтед " под управлението на Оле Гунар Солскяер. 15-ият във Висшата лига затрудни оптимално " алените дяволи ", като даже водеше с 2:0 до 87-ата минута, само че в последна сметка домакините се пребориха за 2:2.
" Манчестър Сити " стъпи изкривено "Нюкасъл " нанесе тежък удар на "гражданите " и зарадва "Ливърпул "
След това тъждество " Юнайтед " остава шести с 45 точки, на 2 зад " Арсенал ", който победи " Кардиф " с 2:1 С 47 точки е и тимът на " Челси ", който на следващия ден гостува на " Борнемут ".

Тимът на " Манчестър Юнайтед ", който бе в серия от осем следващи победи, имаше съществено предимство пред първата част, само че Маркъс Рашфорд и Хуан Мата не съумяха да го материализират.

Също по този начин гол на Пол Погба не бе зачетен поради засада.

Снимка: Getty Images

И след почивката " алените дяволи " продължиха да тормозят защитата на домакините, само че вместо да поведат в резултата инкасираха гол. В 51-ата минута Корк подаде на Барнс, който със мощен удар направи 1:0 за " Бърнли ".

" Юнайтед " наложи преса, само че гостите удвоиха преднината си в 81-ата минута, когато Крис Ууд с глава прониза Давид де Хеа.

Снимка: Getty Images

Атаките на домакините въпреки всичко дадоха резултат. В 87-ата минута Погба понижи от дузпа, а в добавеното време футболист номер 1 на Швеция за 2018 година Виктор Линдельоф донесе точката на " алените дяволи ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР