Отборът на Банско тренира почти в пълен състав преди важното

...
Отборът на Банско тренира почти в пълен състав преди важното
Коментари Харесай

ФК Банско се готви в почти пълен състав за важния мач с втория отбор на ЦСКА

Отборът на Банско тренира съвсем в цялостен състав преди значимото домакинство на втория тим на ЦСКА (София) през уикенда. Срещата на стадион „ Свети Петър “ е в събота (25 май) от 18:00 часа, като гостите идват като втори във краткотрайното класиране.

Добрата вест за треньорския тандем на банскалии Борислав Хазуров и Иван Топузов е, че в тренировките се включиха Иван Георгиев и Асен Либяховски, които пропуснаха гостуването на втория тим на Славия в предишния кръг. Очаква се и двамата да бъдат разполагаем на треньорите.

Срещата пропущат само Виктор Ергин и Денис Ангелов, до момента в който опитният Тодор Паланков се оплака от вирусно заболяване. Неговото наказване от два мача за насъбрани картони изтече, само че до последно ще се преценя дали има сили да помогне във значимото домакинство.

„ Въпреки загубата от втория тим на Славия, това беше може би един от най-хубавите ни мачове напролет. Създадохме извънредно доста голови положения, само че срещата се разви неприятно за нас. Но положителната игра в действителност е реалност и ще се опитаме да я задържим и против втория тим на ЦСКА “, разясниха от лагера на Банско.

След този дуел за Банско остават още два мача – посещение на Витоша (Бистрица) и домакинство на ОФК Костинброд.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР