Отборът на Банско победи с 4:1 Пирин (Разлог) в местното

...
Отборът на Банско победи с 4:1 Пирин (Разлог) в местното
Коментари Харесай

Банско с обрат и голяма победа над Пирин , Христо Спасов блести за козлите

Отборът на Банско победи с 4:1 Пирин (Разлог) в локалното дерби, което по традиция е с огромен заряд. Срещата на стадион " Свети Петър " бе от 14-ия кръг на Югозападната Tрета лига. Победата на домакините е още по-значима, тъй като до този миг в 13 мача Пирин бе позволил единствено 6 гола и има една от най-хубавите отбрани в групата.

Това на процедура е и най-голямата победа за един от двата тима в локалното дерби в последните 10 години. Независимо дали става въпрос за второто или третото равнище на родния ни футбол. А няма по какъв начин да не се регистрира и работата на новото управление на Банско отпред с Крикор Румян, което за по-малко от година преобрази тима.

В мача през днешния ден възпитаниците на Димитър Крушовски направиха и впечатляващ поврат. Гостите от Разлог поведоха с гол на бразилеца Виктор Пафаро. Бившата огромна вяра на ЦСКА Павел Головодов изравни бързо за Банско. Талантът от Гоце Делчев вкара гол с глава в мрежата на Абди Абдиков, а по-късно на сцената излезе голмайсторът на групата Христо Спасов. Той осъществя хеттрик и оформи успеха на домакините.

От началото на сезона Спасов е осъществил цели 16 гола в едвам 14 мача. В класирането Пирин Разлог към този момент е 4-ти с актив от 27 точки, а Банско е на 6-та позиция с точка по-малко. Югозападна Трета лига 14 кръг, събота 3 ноември  Банско 4:1краен резулат  Пирин (Разлог)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР