Отборът на Балкан за момчета до 15 години спечели всичките

...
Отборът на Балкан за момчета до 15 години спечели всичките
Коментари Харесай

Балкан U15 завърши на трето място в Европейската младежка лига

Отборът на Балкан за момчета до 15 години завоюва всичките си мачове от втория стадий на Европейската младежка лига EYBL CE, която се организира в Ботевград. В последния дуел в "Арена Ботевград " възпитаниците на Николай Пеев надвиха над сръбския Флаш със 110:53, само че приключиха трети в група "С " и не съумяха да се класира за плейофите.

Българите приключват присъединяване си с общ актив от 6 триумфа и 2 провали, наедно с Байерн Мюнхен, само че напред не престават баварците поради преимуществото в директния дуел. Националите изиграха доста мощни мачове, само че конкуренцията в групата беше доста мощна.

Лидер в група "С " е италианският Варезе, който не позволи нито една загуба в първото си присъединяване в шампионата. Първите два отбора се класират за плейофите, които ще бъдат при започване на месец април в Дебрецен (Унгария). Александър Гавалюгов беше определен в Иделната петица на шампионата в Ботевград, а Стефан Михайлов завоюва наградата за най-хубав състезател на своя тим.

Идеална петица е: Паоло Роси (Варезе), Огнен Кочич (Байрен Мюнхен), Александър Гавалюгов (Балкан), Вук Живанович (ДИВ Белград) и Александру Морашану (Левице). Най-резултатен за последния триумф на Балкан беше Александър Гавалюгов с 31 точки, а с 25 точки и 9 битки приключи Денис Петков. Стефан Михайлов се включи с 15 точки и 8 битки, а 10 точки добави Даниел Йорданов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР