Отборът на Балкан (Ботевград) вече е в Истанбул, където се

...
Отборът на Балкан (Ботевград) вече е в Истанбул, където се
Коментари Харесай

Балкан пристигна в Истанбул, край на мистерията с център на зелените

Отборът на Балкан (Ботевград) към този момент е в Истанбул, където се приготвя за началото на постоянния сезон във втория по мощ шампионат на Международната централа - ФИБА Къп. Действащите първенци на България са част от група " D " на конкуренцията и през идващите пет дни ще изиграят три мача - против румънските Орадя и Сибиу, както и против турския Бешикташ, който е и хазаин на " балона ".
Вижте тази обява в Instagram.

Балкан ще би трябвало да се оправя в Турция без трима от своите играчи - Станимир Маринов, Марин Маринов и Здравко Христов, които са с контузии, оповестяват от клуба. Всички останали са на линия, а включително и центърът на отбора Денислав Вутев, който към момента не се появил в дуел от постоянния сезон на Националната Баскетболна Лига. Въпреки това Вутев, който бе притеглен през февруари предходната година, тренира с отбора и може да запише първото си присъединяване в мач за мъжкия отбор за акцията.
Вижте тази обява в Instagram.

Балкан стартира присъединяване си в шампионата с мач против Сибиу на следващия ден от 14:00, а в четвъртък в същия час излиза и против другия румънски клуб - Орадя. В петък е последният дуел на българския отбор - против домакина Бешикташ от 17:00 часа. Всички срещи ще се проведат в зала " Акатлар Арена ".

Снимка: Балкан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР