Отборът на Балкан (Ботеград) записа втора победа над Спартак (Плевен),

...
Отборът на Балкан (Ботеград) записа втора победа над Спартак (Плевен),
Коментари Харесай

Балкан затвори серията срещу Спартак

Отборът на Балкан (Ботеград) записа втора победа над Спартак (Плевен), този път със 71:57 (20:16; 13:9; 23:18; 15:14) , като по този метод възпитаниците на Небойша Видич завоюваха четвъртфиналната серия с резултата 2:0 триумфа и се класираха за полуфиналите в Националната Баскетболна Лига.

Брендън Браун вкара 15 точки за „ зелените “, а Димитър Димитров се регистрира с 12 точки.

Цветослав Острев означи 16 точки за домакините, а Константин Коев добави 13 точки.

Плевенчани стартираха стремително мача и малко преди средата на частта имаха преднина от 9 точки – 13:4, само че по-късно двата тима си размениха функциите и бе ред на Балкан да диктува събитията и след серия от 16:3, гостите стигнаха до поврат – 20:16. През вторитедесет възпитаниците на Небойша Видич не блестяха изключително, само че все пак, успяваха да поддържат нежната си преднина и даже да я усилят до осем точки – 33:25 на почивката.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени изключително, откакто гостите от Ботевград без особени проблеми успяваха да поддържат преднината си, като в избрани моменти се възползваха от неточности на противника, които им разрешиха да усилят разликата, за крайното 71:57.

СТАТИСТИКА ОТ СПАРТАК - БАЛКАН
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР