Отборът на България отстъпи на Гърция в тенис турнира Юнайтед

...
Отборът на България отстъпи на Гърция в тенис турнира Юнайтед
Коментари Харесай

България отстъпи на Гърция за Юнайтед къп

Отборът на България отстъпи на Гърция в тенис шампионата Юнайтед къп, откакто губи с 1-3 победи преди срещата на смесените двойки в Пърт.

В мача на първите ракети при дамите Виктория Томова падна с 3:6, 2:6 от шестата в международната класация Мария Сакари. Двубоят продължи 88 минути.

Томова проби за 2:1 в първия сет и това беше единственият миг в мача, в който водеше. Софиянката позволи общо четири брейка в срещата.

След това Димитър Кузманов беше безапелационен против Михаил Перволаракис и го разгроми с 6:1, 6:1 след 65 минути игра на „ РАК Арина “, с цел да запише почетната победа за нашия тим. Пловдивчанинът направи пет пробива и не позволи нито един. Той вкара 56 % първи сервис, само че завоюва цели 90 % от точките при разиграването им.

На смесени двойки България е показана от Адриан Андреев и Гергана Топалова, които играят против Стефанос Циципас и Мария Сакари.

Утре стартира вторият мач на националите ни. На 31 декември българският тим стартира в 04:00 часа в мача против Белгия Изабелла Шиникова се изправя против белгийката Алисон ван Айтванк, а след този мач стартира срещата на Григор Димитров с Давид Гофен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР