Отборът на Австралия победи с 3:1 Хондурас в Сидни и

...
Отборът на Австралия победи с 3:1 Хондурас в Сидни и
Коментари Харесай

Австралия е предпоследният участник на Мондиала


Отборът на Австралия победи с 3:1 Хондурас в Сидни и стана предпоследният участник на Световното състезание през 2018 година което ще се организира в Русия.

Двата отбора стигнаха до този мач, откакто австралийците завоюваха финалния плейоф в Зона Азия, а Хондурас се класира четвърти в зона КОНКАКАФ (Северна и Централна Америка и Карибския басейн).

Първата среща осигуряваща присъединяване на Мондиала приключи 0:0 в Сан Педро Сула, само че в реванша австралийците демонстрираха по-добра игра на терена и справедливо се поздравиха с успеха.

Всичките попадения в срещата пристигнаха през второто полувреме. „ Кенгурата “ поведоха в резултата в 54-та минута след автогол на Майнор Фигероа. Футболистът на Астън Вила Миле Йединак се разписа на два пъти от дузпи в 72-та и 84-та минута, а почетното попадение за „ катрачос “ бе дело още веднъж на Фигероа.

Така Австралия се класира за четвърти следващ път на Мондиал, откакто в Германия през 2006 стигна до осминафинал, а в Южна Африка и Бразилия отпадна в групите. Хондурас също взе присъединяване в последните два шампионата, отпадайки в групите. Последният тим, който ще си обезпечи присъединяване за влиятелната конкуренция в Русия ще бъде избран от баража Перу - Нова Зеландия, които приключиха 0:0 в Уелингтън. Реваншът сред двата отбора е на следващия ден на "Естадио Насионал" в Лима. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР