Отборът на Атлетико Мадрид спечели с минималното 1:0 домакинството си

...
Отборът на Атлетико Мадрид спечели с минималното 1:0 домакинството си
Коментари Харесай

Гризман донесе трите точки на Атлетико Мадрид у дома срещу Атлетик Билбао

Отборът на Атлетико Мадрид завоюва с минималното 1:0 семейството си против Атлетик Билбао в среща от 22-ия кръг на испанското футболно състезание, а в воин за своя отбор се трансформира Антоан Гризман.

Френската звезда на " дюшекчиите " означи единственото попадение в срещата, разписвайки се в 73-та минута с акуратен диагонален изстрел, с цел да донесе трите точки на своя отбор.

За самия Гризман пък това бе общо 11 гол в кариерата му против гостите от Билбао, които в исторически проект са и неговия обичан противник.

Преди неговото попадение пък Атлетико Мадрид направляваха дуела на " Уанда Метрополитано ", само че през първата част удар на Яник Ферейра Караско бе отразен от стража на гостите Хулен Агиресабала.

В самия завършек на дуела домакините можеха да стигнат и до втори гол, а още веднъж в обстановката бе забъркан Антоан Гризман, чийто опит този път обаче мина около задачата.

С триумфа момчетата на Диего Симеоне събраха 41 точки и остават на четвъртата позиция в Ла Лига, до момента в който Атлетик Билбао е на 7-то място с 32 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР