Отборът на Атлетико Мадрид спечели с 3:1 над Осасуна в

...
Отборът на Атлетико Мадрид спечели с 3:1 над Осасуна в
Коментари Харесай

Жоао Феликс поведе Атлетико в отсъствието на Луис Суарес

Отборът на Атлетико Мадрид завоюва с 3:1 над Осасуна в Памплона в мач от осмия кръг на Ла Лига. Жоао Феликс се трансформира в голов водач за отбора на Диего Симеоне. Той вкара две попадения (43- дузпа и 70). Португалецът изпусна и дузпа в 47-ата минута. Атлети остава непобеден в Испания този сезон и има четири победи и две ремита.

Домакините изиграха мощно първо полувреме, в което обаче им липсваше акуратност в завършващата фаза. Енрик Гайего изпусна най-хубавото състояние преди почивката мъничко след началото на мача. Големите закани от офанзивата на наварския отбор идваха отляво, най-много в лицето на Джони. В редиците на Атлети си пролича умората от Шампионската лига, както и неналичието на Луис Суарес и Диего Коща. В края на полувремето Ронкалия фаулира Витоло в наказателното поле и съдията уточни дузпата, като обстановката беше противоречива. Жоао Феликс вкара дузпата за 0:1.

В началото на второто полувреме гостите от „ Wanda Metropolitano” получиха втора дузпа – този път за игра с ръка на бранител. Жоао Феликс пропусна, пращайки топката в гредата. При добавката Анхел Корея също не беше прецизен. В 49-ата добра композиция сред Витоло, Жоао и Корея приключи с удар на аржентинеца в гредата. В 70-ата Жоао Феликс се оправдава с втори гол. Корея проби и подаде към португалеца, който се разписа с неспасяем удар за 0:2. В 80-ата Будимир понижи резултата с глава от десетина метра, вклинен сред двама бранители. В 88-ата новото попълнение на мадридския отбор Лукас Торейра вкара гръмък гол с бързо преодоляване и удар от въздуха за крайното 1:3.


Ла Лига 8 кръг, събота 31 октомври  Осасуна 1:3краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР