Отборът на Атлетико Мадрид се класира за финала на Audi

...
Отборът на Атлетико Мадрид се класира за финала на Audi
Коментари Харесай

Атлетико обърна Наполи, чака Байерн или Ливърпул

Отборът на Атлетико Мадрид се класира за финала на Audi Cup 2017 след триумф с 2:1 над Наполи в 1/2-финален конфликт. Хосе Кайехон вкара за неаполитанците в 56-ата минута, само че попадения на Фернандо Торес (72) и Лусиано Вието (81) донесоха триумфа на “лос колчонерос”. Утре на финала испанците ще срещнат спечелилия от мача Байерн (Мюнхен) - Ливърпул.

Диего Симеоне заложи на съвсем най-благоприятен състав, като изключение направи наличието на Николас Гайтан, заменил Саул. Антоан Гризман и Фернандо Торес поведоха офанзивата. Маурицио Сари пусна в офанзива Аркадиуш Милик, подкрепян съществено от Хосе Кайехон, Лоренцо Инсиние и Марек Хамшик.

След първичните спокойни 20 минути вратарите попаднаха във фокуса на вниманието. В 25-ата минута Пепе Рейна плонжира и мазета след рисков удар с глава на Гризман. Френският нападател стреля с глава от 12 метра след центриране на Филипе Луиш. В 33-ата италианците получиха дузпа след непозволено деяние на Стефан Савич против Кайехон. Ян Облак съумя да парира удара от бялата точка на Милик. В 44-ата словенският пазач се разтегна и мазета с една ръка след подъл фалцов изстрел към Инсиние.

В 56-ата минута Кайехон вкара страховит гол. Инсиние центрира отляво на втора греда, а някогашният състезател на Реал Мадрид посрещна топката от въздуха и я заби в земята и по-късно в мрежата на далечния ъгъл. В 68-ата Облак направи ново мощно избавяне, отразявайки мощен шут на Гулам след хубава контра. В 70-ата Диего Годин не съумя да се разпише с глава след центриране от фал и отклонена топка с Филипе Луиш.

В 72-ата Томас Тейе изведе Гризман в наказателното поле, той центрира към Торес, който стреля акробатично с пета и наказа Рейна - 1:1. В 81-ата минута " дюшекчиите " направиха цялостен поврат. Тя съумяха да се възползват по най-хубавия метод от първия си корнер в мача. Томас игра с глава след центрирането и резервата Лусиано Вието единствено чукна топката в мрежата, залепен до далечната греда. В 89-ата Годин беше изпъден след два жълти картона в границите на шест минути.

По-късно довечера на " Алианц Арена " излизат Байерн и Ливърпул.

СЪСТАВИТЕ И МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР