Отборът на Атлетико Мадрид постигна домакинска победа с 2:0 над

...
Отборът на Атлетико Мадрид постигна домакинска победа с 2:0 над
Коментари Харесай

Атлетико се справи с Хетафе, Диего Коста с гол и червен картон


Отборът на Атлетико Мадрид реализира домакинска победа с 2:0 над Хетафе в първи мач от програмата на 18-ия кръг в Примера дивисион. „ Дюшекчиите “ стигнаха до успеха с попадения на Анхел Корея и Диего Коста, който стартира като титуляр и се трансформира в главната фигура в днешния мач. Освен че се разписа, както го направи и преди дни при повторния си дебют за Алетико, нападателят си изкара и доверчив червен картон.

Иначе Корея откри резултата още в 18-ата минута с хубав фалцов удар, с който не остави шансове на стража на гостите. В 68-ата минута Коста удвои за наслада на близо 48 000 фенове на „ Уанда Метрополитано “. Нападателят изрази бурно насладата си от гола, за което получи втори жълт картон от основния арбитър, оставяйки своя отбор в понижен състав.

Въпреки численото неравноправие играчите на Диего Симеоне нямаха проблем да удържат задатъка си и да се поздравят с 11-а си победа от началото на сезона в Ла Лига. С триумфа Атлетико се бетонира на втората позиция с актив от 39 точки, до момента в който Хетафе е осми с 23. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР