Отборът на Атлетико Мадрид надигра тима на Ювентус с 4:0

...
Отборът на Атлетико Мадрид надигра тима на Ювентус с 4:0
Коментари Харесай

Атлетико разнебити Ювентус след хеттрик на Алваро Мората

Отборът на Атлетико Мадрид надигра отбора на Ювентус с 4:0 в последната предсезонна контрола и за двата тима. Приятелският мач трябваше да се изиграе в Израел, само че в последния миг беше изместен в Торино поради опасения за сигурността.

Над всички на терена беше нападателят на „ дюшекчиите “ Алваро Мората, който се отличи с хеттрик против досегашните си съотборници в Ювентус.

Испанският национал откри резултата още в десетата минута. Тогава Жоао Феликс направи рейд и пусна пас към Мората, който със своя шут откри резултата в интерес на гостите.

В 40-ата минута Атлетико получи правото да извърши дузпа, само че Войчех Шчесни избави удара на Феликс от бялата точка.

Въпреки това, единствено две минути по-късно, Мората потегли от центъра, напредна, финтира Бремер в наказателното поле и със своя шут прати топката в мрежата му за повторно в дуела.

В 62-ата минута нападателят оформи своя хеттрик, откакто отклони топката с глава при центриране от директен свободен удар на Тома Льомар.

Mr. Hat-Trick
— Atlético de Madrid (@atletienglish)
В добавеното време резервата Матеус Куня вкара последния гол в срещата, разписвайки се от близко още веднъж след осъществяване на фаул.

Атлетико Мадрид стартира новия сезон в Ла Лига с посещение на Хетафе на 15 август (понеделник), а в същия ден Ювентус започва акцията в Серия А с домакинство на Сасуоло.

Four goals, fourth game, fourth win.
— Atlético de Madrid (@atletienglish)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР