Отборът на Атлетико Мадрид надигра Манчестър Сити с 2:1 в

...
Отборът на Атлетико Мадрид надигра Манчестър Сити с 2:1 в
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид надигра Манчестър Сити в контрола в Сеул

Отборът на Атлетико Мадрид надигра Манчестър Сити с 2:1 в контролна среща, която се изигра на стадион " Сангам " в Сеул, Република Корея.

И трите попадения в срещата паднаха след почивката, като Мемфис Депас даде задатък на испанския отбор с гол в 66-ата минута, а осем по-късно Яник Ферейра Караско удвои задатъка на " дюшекчиите ".

В заключителните минути на срещата прецизен за " жителите " бе бранителят Рубен Диас, с което той оформи и крайния резултат в мача, който се организира на оборудването, което при три дуела от Мондиал 2002.

За Атлетико Мадрид това бе първи триумф по време на турнето в Южна Корея, откакто в предходния дуел момчетата на Диего Симеоне отстъпиха на събирателен тим от локалното състезание с 2:3.

Оттук нататък " дюшекчиите " ще се насочат към Мексико, където ще изиграят контрола против Реал Сосиедад в Монтерей идната сряда (2 август).

В същото време Манчестър Сити позволи първото си проваляне в инспекциите през лятото след успехите против японския Йокохама и немския Байерн Мюнхен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР