Отборът на Атлетик Билбао постигна минимална победа с 1:0 в

...
Отборът на Атлетик Билбао постигна минимална победа с 1:0 в
Коментари Харесай

Гол в първата минута стигна на Атлетик срещу Елче

Отборът на Атлетик Билбао реализира минимална победа с 1:0 в семейството си на Елче от 25-ия кръг в Примера дивисион. Домакините на “Сан Мамес” измъкнаха трите точки с попадение на Раул Гарсия още в 1-ата минута на срещата, като то се оказа изцяло задоволително.

Баските започнаха мача вихрено и единствено 40 секунди след началния съдийски сигнал към този момент водеха в резултата. Юри Берчиче комбинира със собствен съотборник по лявото крило, след което нахлу в наказателното поле и върна към Раул Гарсия, който без закъснение прати топката в мрежата за 1:0.

След това Атлетик продължи да бъде по-активният тим и имаше още няколко положения за гол. В 18-ата минута Бенят Ечеберия нацели напречната греда, а по-късно той имаше още един добър късмет в 53-ата минута, само че ударът му бе неакуратен. В 85-ата минута добра опция пропиля и Иняки Уилямс.

В края имаше и интервенция на ВАР, като съдиите разгледаха едно състояние в наказателното поле на Ейбар, само че в последна сметка решиха, че няма учредения да отсъдят дузпа в интерес на домакините.

Така мачът завърши с победа за Атлетик, който събра актив от 33 точки и излезе на 8-ото място във краткотрайното класиране. Ейбар пък към този момент е на 11-ата позиция с 31 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 25 кръг, събота 23 февруари  Атлетик Билбао 1:0краен резулат  Ейбар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР