Отборът на Атлетик Билбао победи с 4:1 Валядолид в мач

...
Отборът на Атлетик Билбао победи с 4:1 Валядолид в мач
Коментари Харесай

Атлетик Билбао се справи с Валядолид, Леванте и Гранада не се победиха

Отборът на Атлетик Билбао победи с 4:1 Валядолид в мач от 27-ия кръг на Ла Лига. През първата част гостите водеха с два гола, а през вторите 45 минути Валядолид върна едно попадение, само че две бързи попадения на Инаки Уилямс и Иниго Кордоба взеха решение всичко в срещата.

Резултатът бе открит още в 4-тата минута, когато Унай Лопес означи от директен свободен удар и изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата.

20 минути по-късно Раул Гарсия доближи до бривлянтно центриране и с глава осъществя в долния ляв ъгъл.

Валядолид опита да противодейства едвам през втората част. В 76-ата минута Сандро Рамисрес получи подаване и с мощен удар от границата на наказателното поле откри вратата на Атлетико и върна едно попадение.

В заключителните минути на дуела обаче гостите се активизираха и означиха две бързи попадения. В 87-ата минута Иняки Уилямс осъществя за 3:1, а в добавеното време Иниго Кордоба офомри крайния резултат.

Въпреки трите точки, Атлетико Билбао остава на 10-ата позиция с 37 точки, а Валядолид е 15-и с 29 точки.

В различен конфликт от неделната стратегия на Ла Лига Леванте и Гранада не се победиха и приключиха 1:1 в своя конфликт. Домакините поведоха през първата част с гол на Марти Рохер, а през втората Дарвин Мачис възвърне равенството, което до края остана непроменено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР