Отборът на Аталанта се завърна с пълна сила в борбата

...
Отборът на Аталанта се завърна с пълна сила в борбата
Коментари Харесай

Аталанта удари Рома и запазва шансовете си за място в топ 4

Отборът на Аталанта се завърна с цялостна мощ в битката за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, откакто победи с 3:1 вкъщи Рома в последна среща от 31-ия кръг на Серия " А ".

Футболистите на Джан Пиеро Гасперини взеха драгоценен задатък малко преди края на първото полувреме, когато прецизен за тях беше Марио Пашалич.

Преднината от един гол за " бергамаските " се задържа до 74-а минута, когато Рафаел Толой удвои задатъка на своя отбор при добавка след изстрел на Хосе Луис Паломино, които в началото бе отразен от стража Руи Патрисио.

Гостите от Рома върнаха един гол посредством своя капитан Лоренцо Пелегрини в 83-а минута, само че секунди след подновяването на играта Теун Коопмайнерс наказа груба неточност на вратаря Патрисио, вкарвайки на празна врата за крайното 3:1.

По този метод " Богинята " събра 52 точки на 7-о място в подреждането на италианското състезание и са единствено на 4 пункта от 4-а позиция, която за момента е владеене на отбора на Милан с 56 точки, колкото имат и Рома, само че " римските вълци " имат по-малко маркирани голове.

Освен загубата довечера обаче момчетата Жозе Моуриньо трябваше да понесат и още един тежък удар, откакто една от звездите им Пауло Дибала напусна терена контузен при започване на добавеното време и към момента не е ясно какъв брой сериозна е контузията му.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР