Отборът на Аталанта разгроми с 7:1 гостуващия Удинезе в мач

...
Отборът на Аталанта разгроми с 7:1 гостуващия Удинезе в мач
Коментари Харесай

Безпощадна Аталанта унищожи Удинезе

Отборът на Аталанта разгроми с 7:1 гостуващия Удинезе в мач от 9-ия кръг на Серия “А”. С хеттрик се регистрира нападателят на домакините Луис Муриел, а “фриуланите” приключиха мача с 10 индивида.

Удинезе поведе още в 11-ата минута посредством Стефано Окака, който лиши топката от Симон Кяер, навлезе в наказателното поле и я прати в мрежата. В 21-ата минута Иличич изравни, а в 32-ата той беше фаулиран в наказателното поле от Николас Опоку, който получи надлежно втори жълт и червен картон. Това се оказа и повратната точка в дуела, след която стартира вихрушката от голове във вратата на гостите. Луис Муриел трансформира дузпата в гол, а в 43-ата минута Иличич с второто си попадение в срещата повиши на 3:1.
#AtalantaUdinese | 3-1 | HALF-TIME

Grande reazione dopo il gol di Okaka! Due volte #Ilii e #Muriel dal dischetto, chiudiamo in vantaggio il primo tempo!!
A great reaction after Okaka's goal! We lead at the end of the first half!!#SerieATIM #GoAtalantaGo pic.twitter.com/bOQc8cq43O
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) 27 октомври 2019 година Още в 48-ата минута Муриел вкара четвъртия гол за бергамаските, а в 52-ата Марио Пашалич направи резултата 5:1. Последва 20-минутно мъртвило, само че в 75-ата Аталанта получи втората си дузпа в мача след фаул на Самир против Муриел. Именно колумбиецът се зае с осъществяването на наказателния удар и по този начин оформи своя хеттрик. Крайното 7:1 стана факт в 83-ата минута след отдалечен удар на 17-годишната запаса Амад Траоре.
#AtalantaUdinese | 7-1 | FULL-TIME

CHAPEAU! L'Atalanta regala spettacolo al #GewissStadium!!
It's a black-and-blue show at the Gewiss Stadium!!!#SerieATIM #GoAtalantaGo pic.twitter.com/W18YPiNlCL
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) 27 октомври 2019 година Аталанта продължава с безапелационните си изяви в Калчото през този сезон, като се намира на третата позиция в класирането с 20 точки или с едвам 3 по-малко от водача Ювентус. Удинезе е 13-и с актив от 10 пункта. Серия А 9 кръг, неделя 27 октомври  Аталанта 7:1краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР