Отборът на Аталанта постигна зрелищна победа над Наполи с 2:3

...
Отборът на Аталанта постигна зрелищна победа над Наполи с 2:3
Коментари Харесай

Лудост: След 5 гола и куп обрати Аталанта подчини Наполи в Серия А!

Отборът на Аталанта реализира зрелищна победа над Наполи с 2:3 като посетител в дербито от 16-ия кръг в италианската . След два цялостни обрата в мача бергамаските излязоха спечелили и смъкнаха неаполитанците от върха в подреждането, завързвайки още повече борбата за купата в Италия.
След единствено седем минути игра Руслан Малиновский откри резултата за гостите. В 40-ата минута обаче Пьотр Желински изравни за Наполи. След почивката домакините стигнаха до цялостен поврат след гол на Дрис Мертенс, който се разписа в 47-ата минута.
В средата на полувремето Аталанта още веднъж изравни резултата, откакто Мерих Демирал се разписа в мрежата на " дребните магаренца ". Пет минути по-късно се стигна до нов цялостен поврат - Йосип Иличич откри Ремо Фройлер, който изведе Аталанта напред в резултата.
В края на срещата Марио Руи можеше да изравни за Наполи, само че Хуан Мусо плонжира и избави. По този метод Аталанта се изкачи до четвъртото място в Серия А с актив от 34 пункта и се приближи на единствено две точки от третия Наполи, който загуби лидерската си позиция.
Лидер в подреждането е Интер с 38 пункта, до момента в който на второ място се подрежда Милан с 37 пункта. В идващия кръг Наполи посреща Емполи, а Аталанта гостува на Верона.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР