Отборът на Астън Вила победи Тотнъм с 2:0 като гост

...
Отборът на Астън Вила победи Тотнъм с 2:0 като гост
Коментари Харесай

Астън Вила разклати амбициите на Тотнъм за топ 4

Отборът на Астън Вила победи Тотнъм с 2:0 като посетител в първия мач от Висшата лига за 2023-та година. За " шпорите " това бе пета загуба в последните седем мача в Лигата, с което те изостават в борбата за топ 4.

" Шпорите " имаха самодейността през първата част, като голмайсторът на отбора Хари Кейн бе покрай това да открие резултата, само че ударът му с глава бе изчистен от голлинията. Малко след почивката бирмингамци изненадаха своя противник с гол на Емилиано Буендия, пристигнал след неточност на Юго Лорис, а в 73-та минута Давид Луис вкара втори гол за гостите. Играчите на Антонио Конте нямаха сили да отговорят на предизвикването и изгубиха.

За лондончани това бе седми следващ мач в шампионата, в който те позволяват най-малко два гола във вратата си. Така " шпорите " остават на пето място в класирането с 30 точки, две по-малко от четвъртия Манчестър Юнайтед, който е изиграл мач по-малко. Вила продължи с положителните изяви под управлението на новия ментор Унай Емери и се изкачи до 12-та позиция в подреждането с актив от 21 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР