Отборът на Астън Вила е готов да се бори с

...
Отборът на Астън Вила е готов да се бори с
Коментари Харесай

Астън Вила ще конкурира Арсенал за звезда на Брайтън

Отборът на Астън Вила е подготвен да се бори с Арсенал за звездата на Брайтън Ив Бисума. На 25-годишния халф му остават 18 месеца от контракта му с „ чайките “ и има редица клубове, които се интересуват от него.

Твърди се, че Вила е отправил оферта от 25 милиона паунда за полузащитника, която обаче е била отхвърлена по-рано през зимния трансферен прозорец. Смята се, че Брайтън търси сума от над 45 милиона паунда за национала на Мали.

Арсенал и Манчестър Юнайтед, които също се интересуват от Бисума, не са били съгласни с поставената цена на халфа. „ Daily Mail “ оповестява, че Вила също са не са били съгласни да извадят сходна сума за Бисума преди затварянето на прозореца в понеделник.

Въпреки това, мениджърът на бирмингамци Стивън Джерард харесва качествата на 25-годишния малиец и ще се опита да го притегли на „ Вила Парк “ през лятото. Арсенал обаче не се отхвърля от неговото привличане и също ще се опита да го вземе след края на сезона.

Бисума играе за Брайтън от 2018 година, когато беше притеглен от френския Лил. Оттогава той се утвърди като един от перспективните халфове във Висшата лига и притегли сериозен интерес към себе си. Той има изиграни 100 мача в шампионата за „ чайките “.

Aston Villa set to launch summer move for Yves Bissouma in transfer blow to Arsenal
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР