Отборът на Арсенал ще направи опит да привлече крилото на

...
Отборът на Арсенал ще направи опит да привлече крилото на
Коментари Харесай

Арсенал и Лестър влизат в битка за норвежец от Саутхемптън

Отборът на Арсенал ще направи опит да притегли крилото на Саутхемптън Мохамед Елионуси след впечатляващия му старт на акцията. 27-годишният норвежец играе на „ Сейнт Мерис Стейдиъм “ от 2018 година, когато мина там от Базел.

Впоследствие той беше пращан чартърен в Селтик за предходните два сезона, като в първата си година в Шотландия завоюва домакински требъл. През предишния сезон той осъществя 17 гола във всички шампионати.

Формата му убеди мениджъра „ светците “ Ралф Хазенхютъл да му даде още един късмет, като Елионуси процъфтява под управлението на австрийския експерт. В седем мача за Саутхемптън през този сезон той означи четири гола и даде две асистенции, като в това време означи и три пъти за Норвегия.

Според „ Daily Record “ положителните му изяви от началото на акцията не са останали незабелязани от два клуба от Висшата лига – Лестър и Арсенал. Договорът му изтича през 2023 година и към момента не е ясно дали Елионуси ще удължи престоя си при „ светците “.

Арсенал би могъл да се смята за любимец, защото норвежеца би се събрал с съотборника си в националния тим Мартин Йодегаард.

Mohamed Elyounoussi's post Celtic stock rises as Arsenal and Leicester track in form star
— Daily Record Sport (@Record_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР