Отборът на Арсенал продължава да следи отблизо ситуацията с новия

...
Отборът на Арсенал продължава да следи отблизо ситуацията с новия
Коментари Харесай

Арсенал може да отмъкне Стърлинг от Ман Сити следващото лято

Отборът на Арсенал продължава да следи от близко обстановката с новия контракт на Рахийм Стърлинг с Манчестър Сити, твърди „ Daily Star “. Мениджърът на „ артилеристите “ Микел Артета е огромен обожател на 26-годишното крило и имаше отлични връзки с него, когато още в щаба на наставника на „ жителите “ Хосеп Гуардиола.

Стърлинг, който има контракт до лятото на 2023 година, е отпред в листата с евентуалните трансферни цели на „ артилеристите “. Преговорите за удължаването на престоя му на „ Етихад “ не престават още веднъж, откакто бяха стопираха в края на предходната година, когато играчът смени сътрудника си.

Въпреки това, договарянията се движат постепенно, твърди изданието, което се базира на информация от близки до клуба. 26 -годишният Стърлинг сега взима по 300 000 английски лири седмично, само че има предпочитание да получава по 350 000 английски лири, преди да подпише нов контракт за четири години.

Той обаче също по този начин знае, че в случай че не се стигне до съглашение, Сити евентуално ще го продаде идващото лято, вместо да рискува да го загуби без пари.

The Daily Star reports Arsenal are weighing up a sensational approach for Manchester City star Raheem Sterling
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР