Отборът на Арсенал продължава да крачи уверено към титлата в

...
Отборът на Арсенал продължава да крачи уверено към титлата в
Коментари Харесай

Арсенал мина и през Кристъл Палас за шести пореден успех във Висшата лига

Отборът на Арсенал продължава да крачи решително към купата в британската Висша лига, откакто в среща от 28-ия кръг надигра безапелационно с 4:1 вкъщи състава на Кристъл Палас.

За момчетата на Микел Артета това беше шести следващ триумф в шампионата, с който те събраха 69 точки и имат 8 задатък пред втория Манчестър Сити преди паузата за националните тимове. От друга страна пък " орлите ", които в петък останаха без своя ментор Патрик Виера, са на 12-та позиция с 27 пункта и към момента не познават усета на триумфа през календарната 2023 година.

Двубоят на " Емиратс " мина напълно под диктовката на домакините, като Габриел Мартинели даде задатък на " артилеристите " в 28-та минута с прекрасен диагонален изстрел, а в края на първата част Букайо Сака удвои преднината на своя отбор след чудесна композиция с Бен Уайт.

След почивката Гранит Джака направи резултата 3:0, възползвайки се от асистенция на Леандро Тросар, преди Джефри Шлуп да върне едно попадение за Кристъл Палас малко след приключването на един час игра.

Крайното 4:1 пък бе завършено в 74-та минута от Букайо Сака, за който това бе второ попадение в срещата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР