Отборът на Арсенал постигна труден успех като гост на Кардиф

...
Отборът на Арсенал постигна труден успех като гост на Кардиф
Коментари Харесай

Арсенал с труден успех в Англия

Отборът на " Арсенал " реализира сложен триумф като посетител на " Кардиф " с 3:2 в среща от четвъртия кръг на британското футболно състезание.
Съставът на " Арсенал " сподели недостатъци в отбраната още в самото начало на мача. В рамките на първите 10 минути Петър Чех направи груби неточности и единствено шансът избави гостите от ранен пасив.  
В 11-ата минута Мустафи засече с глава в мрежата центриране от ъглов удар на Джака.
Последва пропуск на Начо Монреал, с цел да се стигне до 34-ата минута, когато  Лаказет с удар по земята прати топката в дясната греда. Във втората минута от спомагателното време, след поредност от неточности топката стигна до Виктор Камараса, който финтира Монреал и с мощен удар под гредата изравни.  
" Арсенал " поведе в резултата в 62-ата минута посредством Обамеянг. Той получи топката след чудесно взаймодействие сред Йозил и Лаказет и с фалцов удар се разписа.
Осем минути по-късно Уорд направи 2:2, откакто с глава направи беззащитен Чех.
Лаказет още веднъж стана воин за " Арсенал ". Французинът заби надвит гол в 81-ата минута. Той получи топката в наказателното поле и с удар под гредата донесе три точки за състава на Унай Емери.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР