Отборът на Арсенал подготвя двоен трансферен удар на стойност от

...
Отборът на Арсенал подготвя двоен трансферен удар на стойност от
Коментари Харесай

Арсенал подготвя тежък двоен трансферен удар по Юве


Отборът на Арсенал приготвя двоен трансферен удар на стойност от към 113 милиона евро за дуото на Ювентус Душан Влахович и Фабио Мирети.

„ Артилеристите “ са подготвени да влязат в идната фаза от своят „ развой на възобновяване “ през януари, когато се чака да погледнат още веднъж съществено на трансферния пазар, с цел да подсилят в допълнение отбора на Микел Артета.

Арсенал направи голям прогрес на трансферния пазар през последните няколко години и постепенно се пробва да стопи разликата със противниците си от Голямата шестица. Сега те са тези, които гледат с неуважение към останалата част от дивизията от върха, откакто завоюваха шест от седемте си мача във Висшата лига през този сезон. През лятото в Лондон акостираха Габриел Жезус и Олександър Зинченко от Манчестър Сити, Фабио Виейра от Порто, вратарят Мат Търнър и младия Маркиньос. 

Според „ Calciomercato “ обаче дуото на Юве Влахович и Мирети са най-новите имена в листата на Арсенал. Влахович е състезател, който „ артилеристите “ се пробваха да привлекат през януари тази година, когато беше още въ Фиорентина.

Въпреки че бяха подготвени да дадат желаната от „ Ла Виола “ сума, сръбският национал не пожела да премине на „ Емират “, а вместо това мина в Торино. Причината, която тогава беше изтъкната бе, че нападателят и неговите представители не считат, че планът на Артета е обещаващ. Може да се твърди, че Влахович може да съжалява за решението си, защото Ювентус се показва доста под упованията досега, като има едвам две победи от седем мача в Серия А, както и две провали в Шампионска лига.

Мирети е другото забавно име в листата. 19-годишният полузащитник прави доста мощно начало на акцията за Юве, като започва в четири от седемте мача на отбора в Калчото, както и в двете срещи на „ биаконерите “ в ШЛ.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР