Отборът на Арсенал надигра с 2:0 като гост състава на

...
Отборът на Арсенал надигра с 2:0 като гост състава на
Коментари Харесай

Два гола на Йодегор донесоха ценни три точки на Арсенал и откъснаха артилеристите на върха пред Сити

Отборът на Арсенал надигра с 2:0 като посетител състава на Уулвърхмяптън в среща от 16-ия кръг на Висшата лига и по този метод се откъсна на пет точки на върха в класирането.

С триумфа " артилеристите " събраха 37 точки и се възползваха по най-хубавия метод от загубата на най-близкия преследвач Манчестър Сити, който остава на второто място. В същото време Уулвс са на последната 20-та позиция с актив от едвам 10 пункта.

На своя " Молиню " " вълците " имаха своите шансове против Арсенал, само че през първото полувреме на два пъти пропуски от преференциални позиции направи Гонсало Гедеш.

След почивката обаче футболистите на Микел Артета взеха нещата в свои ръце и в последна сметка стигнаха до триумфа след две попадения на Мартин Йодегор.

Норвежкият футболист откри резултата в 54-та минута след асистенция на Фабио Виейра, а четвърт час преди края Йодегор вкара и второ си попадение в срещата след безредие в наказателното поле на домакините.

И за двата отбора това беше финален дуел преди паузата поради Мондиала в Катар, като Висшата лига ще се завърне по Коледа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР