Отборът на Арсенал иска да се раздели със седем играчи,

...
Отборът на Арсенал иска да се раздели със седем играчи,
Коментари Харесай

Арсенал маха седем футболисти, за да събере средства за трансферния пазар

Отборът на Арсенал желае да се раздели със седем играчи, с цел да събере още средства, които да употребява на трансферния пазар това лято. „ Артилеристите “ към този момент предоставиха на мениджъра Микел Артета 83 милиона паунда, които да похарчи за новите попълнения Габриел Жезус, Фабио Виейра, Маркиньос и Мат Търнър.

В клуба обаче са решени да подпишат с още играчи, като звездата на Лестър Юри Тилеманс е преди всичко в техния лист. Те се надяват да финансират новите попълнения посредством продажба на играчи.

„ Sun “ разкрива, че рекордната покупка на лондончани Никола Пепе, вратарят Бернд Лено, Ектор Бейерин, Лукас Торейра, Пабло Мари, Ейнсли Мейтланд-Найлс и Рийс Нелсън са футболистите, с които са подготвени да се разделят, само че към този момент няма съществени предложения за тях.

Фулъм демонстрира интерес към Лено, който може да бъде повлиян от опцията да остане в Лондон. Бейерин искаше да направи прехвърлянето си чартърен в Реал Бетис непрекъснат, само че се завърна към предсезонната подготовка с Арсенал.

Торейра също игра чартърен, само че във Фиорентина, откъдето обаче „ виолетовите “ предложиха единствено 6 милиона паунда за халфа, които бяха отказани от „ топчиите “. Междувременно Мари прекара предишния сезон в Удинезе, до момента в който Мейтланд-Найлс и Нелсън се любуваха на интервали чартърен надлежно в Рома и Фейенорд.

В същото време Арсенал ускори интереса си към Юри Тилеманс и е подготвен да насочи оферта за полузащитника на Лестър. Те са уверени, че ще подпишат с белгийския национал за към 30 милиона паунда, към който има интерес още от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл.

„ Артилеристите “ желаят да привлекат и централния бранител на Аякс Лисандро Мартинес, макар че аржентинският национал наподобява се насочва към Манчестър Юнайтед за сумата от 40 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР