Отборът на Арсенал е готов да предложи на нападателя Лаутаро

...
Отборът на Арсенал е готов да предложи на нападателя Лаутаро
Коментари Харесай

Арсенал предложил на Лаутаро 275 хиляди на седмица

Отборът на Арсенал е подготвен да предложи на нападателя Лаутаро Мартинес преференциален контракт в устрема си да изпревари Тотнъм за подписа на звездата на италианския първенец Интер. „ Артилеристите “ са на пазара за нов централен нападател, като Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет не съумяха да впечатлят през последния сезон.

Наскоро се писа, че отборът на Микел Артета е отправил питане по отношение на наличността на Мартинес. Междувременно се спекулира, че градският противник Тотнъм към този момент се е договорил да заплати 60 милиона английски лири на италианския клуб, с цел да притегли 23-годишния аржентинец.

„ Eurosport “ обаче твърди, че Арсенал е подготвен да предложи на Лаутаро моного преференциален контракт, като по този метод ще се опитат да го убедят да избере „ Емиратс “. Тепърва обаче те ще се договарят с Интер за сумата на възможния трансфер.

Изданието въпреки всичко написа, че от Арсенал е подготвен да предложи на нападателя 275 000 паунда на седмица.

Но и „ артилеристите “, и „ шпорите “ може да останат с празни ръце, откакто неотдавна неговият сътрудник Алехандро Камано изключи опцията Лаутаро да напусне „ нерадзурите “.

Бившият ас на Расинг се регистрира със 17 гола в 38 мача от Серия А през предходната акция, като оказа помощ на Интер да завоюва първата си купа в Серия А от 2010 година насам. Той също взе участие в триумфа на Аржентина на Копа Америка това лято, като съумя да означи стреля три попадения в шампионата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР