Отборът на Аржентина е пред отпадане от световното първенство в

...
Отборът на Аржентина е пред отпадане от световното първенство в
Коментари Харесай

Трагична Аржентина загуби от Хърватия и е пред отпадане

 Стоичков: Аржентина ще завоюва международното състезание
Отборът на Аржентина е пред отпадане от международното състезание в Русия, откакто загуби с 0:3 от Хърватия във втория си мач от груповата фаза.

Тимът от Балканите реализира втори триумф след успеха с 0:2 над Нигерия и към този момент се класира на осминафиналите, откакто си обезпечи първото място в групата.

Утре е и вторият мач от тази група сред Исландия и Нигерия и от неговия резултат зависи значително кой ще е вторият тим от потока, който ще продължи напред. В последния кръг Аржентина играе с Нигерия, а Исландия ще се срещне с към този момент класиралия се отбор на Хърватия.

Аржентинците играха едва на фона на залога от мача, а под всички на терена беше мегазвездата на Барселона Лионел Меси, който като че ли отсъстваше от играта.

Играта през първото полувреме вървеше равна, с лек превес на Аржентина, въпреки и по-опасните положения да бяха създадени от хърватите.

След почивката пристигна основният миг в 53-та минута, когато Анте Ребич се възползва от безумна неточност на вратаря на южноамериканците Вили Кабайеро и откри резултата. Стражът се опита да трансферира Ребич, който с удар от въздуха прати топката в мрежата му.

Аржентинците се пробваха да потърсят изравнителен гол, само че бяха изцяло безидейни в офанзива, до момента в който играчите на Хърватия бяха рискови на контраофанзива и осъществиха втори гол в 80-та минута, когато Лука Модрич означи със страховит изстрел от далечно разстояние.

Това напълно не беше краят на унижението за двукратните международни първенци, откакто в продължението на дуела Иван Ракитич оформи крайното 3:0.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР