Отборът на Арда приема Царско село в двубой от 18-ия

...
Отборът на Арда приема Царско село в двубой от 18-ия
Коментари Харесай

Арда ще търси първи успех под ръководството на Славко Матич

Отборът на Арда приема Царско село в дуел от 18-ия кръг на efbet Лига. Мачът е през днешния ден от 16:45 часа. Тимът от Кърджали ще се опита да се завърне на победния път под управлението на новия треньор Славко Матич, който търси първи триумф отпред на Арда.

Той записа загуби при гостуванията на ЦСКА и Лудогорец, както и тъждество против Левски. Последният триумф на Арда датира от 7 ноември, когато отборът надделя с 3:2 Ботев (Враца) вкъщи под управлението на Георги Чиликов.

Очаква се сръбският ментор да направи промени в състава и схемата на игра по отношение на гостуването на Лудогорец (1:4). Сред титулярите може да се завърне нападателят Тонислав Йорданов или Жуниньо.

Славко Матич обаче няма да разчита на опитния Пламен Крумов, който отпадна от групата заради травма. Аут е и полузащитникът Лъчезар Котев. Добрата вест за сърбина е, че Спас Делев, Юруков и Зехиров са подготвени за игра.

Столичани пък няма да разчитат на Димо Бакалов, който отпадна от групата на треньора Любослав Пенев заради травма. Добрата вест за Ел Голеадор е завръщането на Милан Йокич. " Царете " към момента нямат победа като посетител в шампионата, като имат единствено два триумфа вкъщи - надлежно над Арда и Локомотив (Сф).

Балансът сред двата отбора в елита е в интерес на столичани - 3 победи, 1 тъждество и 1 загуба при голова разлика 7:2.
 Титуляр на Арда претърпя интервенция
Титуляр на Арда претърпя интервенция

Ще отсъства най-малко до началото на пролетния полусезон

Вероятни сформира:

Арда: Караджов, Желев, Петков, Рубежич, Кики, Юруков, Руменов, Ковачев, Делев, Коконов, Йорданов

Царско село: Георгиев, Попадийн, Василев, Кавдански, Александров, Диас, Балтанов, Охене, Шопов, Стеванович, Ангелов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР