Отборът на Арда Кърджали постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Арда Кърджали постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Арда победи като домакин Спартак Варна, Станислав Иванов с дебютен гол за кърджалийци

Отборът на Арда Кърджали реализира победа с 2:0 при семейството си на Спартак Варна в последния дуел от 22-ия кръг на Първа лига.

„ Светлосините “ откриха резултата на стадион „ Арена Арда “ в 53-ата минута, когато Александър Белоусов се опита да почисти топката отляво на наказателното поле на „ соколите “, само че я прати в тялото на Иван Коконов, който от аутлинията центрира в пеналтерията на гостите, където на точката за осъществяване на дузпа Станислав Иванов удар от въздуха се разписа в долния ляв ъгъл на стража Кристиано Фигейредо.

Преди това в края на първата част съставът на Димитър Димитров – Херо остава с човек по-малко на терена откакто основният рефер Георги Кабаков изгони Александър Цветков с пряк червен картон след интервенция на ВАР.

Домакините сложиха точка на разногласието в 86-ата минута. Светослав Ковачев напредна по десния фланг, проби в наказателното поле на варненци и пусна изострен паралелен пас на голлинията, който бе засечен на втората греда от Иван Тилев. Появилият се от аварийна пейка футболист на Арда с едно допиране се разписа в опразнената врата.

В класирането Арда Кърджали заема осмото място с актив от 35 точки и се изравни по този индикатор със седмия Левски, който е с по-добра голова разлика. Спартак Варна е на дъното в подреждането с 12 точки от 22 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР