Отборът на Арда Кърджали победи с класическото 3:0 като домакин

...
Отборът на Арда Кърджали победи с класическото 3:0 като домакин
Коментари Харесай

Арда удължи победната си серия след класика срещу Етър и излезе трети в Първа лига

Отборът на Арда Кърджали победи с класическото 3:0 като хазаин състава на Етър Велико Търново в среща от 12-ия кръг на Първа лига и по този начин момчетата на Александър Тунчев записаха петия си следващ триумф в шампионата.

Мачът стартира по желан метод за кърджалии, които откриха резултата още в 7-ата минута, когато Радослав Цонев центрира от ъглов удар, а на вярното място бе Преслав Боруков, който с глава даде задатък на своя отбор.

Тази преднина на домакините се задържа до 58-ата минута, когато вратарят на Етър Мартин Величков позволи груба неточност, подарявайки топката Станислав Иванов и крилото се възползва, с цел да осъществя за 2:0.

Класическата победа за Арда оформи Преслав Боруков с втория си гол в срещата в 67-ата минута, откакто се разписа с удар от границата на вратарското поле след асистенция на Мартин Стойчев.

С триумфа Арда Кърджали се изкачи до 3-ото място във краткотрайното класиране в Първа лига с актив от 22 точки при еднакъв брой изиграни срещи с директните съперници Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948.

За Етър, които през днешния ден бяха водени от Марин Стефанов след освобождението през вчерашния ден на Емануел Луканов, четвъртото следващо проваляне значи оставане на последната 16-ата позиция с актив от единствено 4 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР