Отборът на Англия постигна победа с 3:2 срещу Уругвай в

...
Отборът на Англия постигна победа с 3:2 срещу Уругвай в
Коментари Харесай

Англия надви Уругвай в мач с пет гола и оглави група Е на световното по футбол за мъже до 20 години

Отборът на Англия реализира победа с 3:2 против Уругвай в дуел от група Е на международното състезание по футбол за мъже до 20 години, което се организира в Аржентина.

„ Трите лъва “ откриха резултата на стадион „ Ла Плата “ в 22-ата минута, когато Алфи Дивайн центрира от ъглов удар в наказателното поле на „ урусите “, а Башир Хъмфрис с глава прати топката в долния ляв ъгъл на вратата.

Асистентът за първия гол на британците Дивайн се озова в прегръдките на своите съотборници в четвъртата минута от добавеното време на първата част, когато удвои преднината на своя отбор след асистенция на Матео Джоузеф.

Уругвай понижи изоставането си в 49-ата минута посредством Франко Гонзалес, само че в петата минута от продължението на постоянното време Дарко Гиаби означи трети гол за Англия и върна преднината от две попадение за своя състав.

В последните секунди от десетминутното добавено време Матиас Абалдо оформи крайният резултат 3:2.

В класирането Англия е водач с цялостен от шест точки, до момента в който Уругвай е втори с три пункта. Тунис заема третата позиция без точков актив, а на дъното е Ирак, също без извоювана точка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР