Отборът на Англия няма да използва приятелския двубой във вторник

...
Отборът на Англия няма да използва приятелския двубой във вторник
Коментари Харесай

Саутгейт: Няма да експериментираме прекалено срещу Шотландия

Отборът на Англия няма да употребява приятелския дуел във вторник против Шотландия като опция за опити, увери селекционерът Гарет Саутгейт преди срещата в Глазгоу.

Англия приключи при 1:1 против Украйна на полска земя в събота и за първи път загуби точки в квалификационната си група за Евро 2024. Мачът на следващия ден вечер ще означи 150-ата годишнина от първия конфликт сред двата футболни отбора.

" Трябва да намерим верния баланс сред физическата прохлада, опита, опцията за изява за повече играчи, успеха и положителното показване. Това са нещата, които се чакат от нас ", съобщи Саутгейт на конференцията преди дуела.

" Изправяме се против състав от високо равнище, който се готви да ни показа огромно предизвикателство. Не можем да прекаляваме с опитите, тъй като би било смешно ", добави старши треньорът на британския народен футболен тим.

За последно Англия и Шотландия се срещнаха на стадион " Уембли " в Лондон по време на Евро 2020 и завършиха при тъждество 0:0.

" Мисля, че те се показаха чудесно тогава. Като всеки един тим, който играе по-дълго време в същия състав, играчите натрупат опит. Израснаха много. Имат сачовуствието от някои огромни резултати неотдавна ", сподели още Саутгейт.

Англичаните ще носят възпоменателни екипи преди мача - фланелка с истинския герб от първата футболна среща с Шотландия през 1872 година, приключила 0:0. От тогава двата отбора са се срещали повече от 100 пъти, като Англия има 48 победи, а Шотландия - 41.

" Гайдарите " скачат за победа против Англия

Ще ревизират напредъка си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР