Отборът на Англия е първият финалист на европейското първенство по

...
Отборът на Англия е първият финалист на европейското първенство по
Коментари Харесай

Англия е първият финалист на европейското първенство по футбол за младежи до 21 години

Отборът на Англия е първият финалист на европейското състезание по футбол за младежи до 21 години, което се организира в Румъния и Грузия. В първия полуфинал на шампионата на Стария континент, „ Трите лъва “ реализираха класическа победа с 3:0 против селекцията на Израел.

Англия получи страховит късмет да открие резултата в 13-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Карем Жабер против Антони Гордън в наказателното поле на израелтяните. Зад топката застана Морган Гибс-Уайт, който не съумя да се разпише във вратата на Томер Царфати.

Съставът на Лий Карсли откри резултата три минути преди края на първата част, когато Кол Палмър центрира отдясно в наказателното поле на Израел, където Гибс-Уайт се извиси във въздуха и с изстрел с глава се разписа, реванширайки се за пропуща си от „ бялата “ точка по-рано.

„ Трите лъва “ удвоиха преднината си по-късно повече от час игра. Емил Смит Роу бе изведен отдясно в пеналтерията на израелтяните и насочи прострелно по диагонал центриране по земя към далечната греда, където връхлитащият Палмър засече и прати топката в далечния ляв ъгъл на стража Царфати.

Крайният резултата оформи Камерън Арчър в последната минута на постоянното време.

Така Англия ще спори за европейската купа с спечелилия от другата полуфинална двойка, противопоставяща отборите на Испания и Украйна.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР