Отборът на Анадолу Ефес се измъкна по чудо при домакинството

...
Отборът на Анадолу Ефес се измъкна по чудо при домакинството
Коментари Харесай

Анадолу Ефес не се даде на Макаби дори без Ларкин и Дънстън

Отборът на Анадолу Ефес се измъкна по знамение при семейството си на Макаби (Тел Авив). Съставът на Ергин Атаман, който през днешния ден трябваше да се оправя без звездата Шейн Ларкин и отбранителния експерт Брайънт Дънстън, надделя мъчно израелския отбор с в дуел от седмия кръг на Евролигата.

What a game! gets the win!
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Победата е трета от началото на сезона за турския клуб, като във краткотрайното класиране отборът се намира на осма позиция с актив от 3 триумфа и 3 загуби. Макаби пък се свлече до 15-ата позиция със единствено 2 победи и цели 5 провали.

A GAME WINNING rejection from Rodrigue Beaubois
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Гардът на Анадолу Ефес Родри Бобуа избави кожата на домакините, откакто означи коша за успеха и блокира опит от тройката на Скоти Уилбекин в самия завършек на тежкия конфликт. Той приключи с 23 точки и 7 асистенции при пукотевица 8/10 от полето за успеха на Ефес, Тибор Плайс добави 20 точки и хвана 9 битки, Адриен Морман вкара 17 пункта, а Крунослав Симон осъществя 13 точки.

За Макаби Илайджа Брайънт наниза 22 точки, Скоти Уилбекини добави 15 пункта, Тайлър Дорси се разписа с 14 точки, а Анте Жижич остана с 10 точки и 8 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР