Отборът на Амкар прекъсна серията си от три поредни победи,

...
Отборът на Амкар прекъсна серията си от три поредни победи,
Коментари Харесай

Амкар не пусна гол в шести пореден мач

Отборът на Амкар прекъсна серията си от три следващи победи, само че в това време не позволи гол в шести следващ мач в Премиер лигата. Без контузения български национал Петър Занев “червено-черните” направиха 0:0 с Тосно в финален дуел от 13-ия кръг. Тимът от Перм заема 12-о място в класирането с 15 точки, а новаците от Тосно са на 13-а позиция с 14 пункта.

В отсъствието на Занев дебют като титуляр за Амкар записа привлеченият чартърен от Ростов Саид Езатолахи. През първото полувреме и двата тима хвърлиха доста сили в това да опазят вратата си суха и голови положения съвсем липсваха. Най-добрата офанзива на гостите беше тъкмо преди почивката, когато Артур Нигматулин мазета мощен удар на Марко Политанович, а за домакините пропуск направи Александър Милкович след центриране на Сергей баланович.
В 56-ата минута Януш Гол уцели гредата след прекрасен пас на Павел Комолов. В самия завършек на срещата Милкович също стреля в гредата и не можа да донесе успеха на Амкар.

“Нормален мач. Имахме огромно предпочитание да победим и като че ли прегоряхме”, сбит беше след мача наставникът на “червено-черните” Гаджи Гаджиев.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 13 кръг, понеделник 16 октомври  Амкар 0:0краен резулат  Тосно
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР