Отборът на Алжир продължава да разочарова на тазгодишната Купа на

...
Отборът на Алжир продължава да разочарова на тазгодишната Купа на
Коментари Харесай

Екваториална Гвинея почти изхвърли шампиона от Купата на Африка

Отборът на Алжир продължава да разочарова на тазгодишната Купа на африканските народи. "Пустинните лисици " сами сложиха присъединяване си във етапа на елиминациите под сериозна въпросителна след...

Срещата се трансформира в същинска корида още в първите 10 минути, като бяха показани цели 3 жълти картона до тогава. Багдад Бунеджа и Рами Бенсебайни от северноафриканския отбор и Базилио Ндонг от "Националния гръм " бяха декорирани в жълто. През втората част централноафриканската страна стигна до попадение против първенеца - Естебан Орожко бе прецизен в 70-ата минута, хвърляйки в възторг целия щаб на отбора.

Шампионът на Африка е единствено с точка след два изиграни мача на последната позиция в групата, а с точка пред тях е бойкия отбор на Сиера Леоне. С успеха през днешния ден Екваториална Гвинея излезе на втора позиция, зад водача Кот Д`Ивоар.

В третия кръг на груповата фаза "слоновете " ще опитат да запазят първото си място против Алжир, който ще се бори "със зъби и нокти " за класиране, а в другата среща от групата се изправят приятните изненади от Екваториална Гвинея и Сиера Леоне, като и четирите тима имат късмет за класиране.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР