Отборът на Ал-Итихад спечели дербито на 20-ия кръг в елита

...
Отборът на Ал-Итихад спечели дербито на 20-ия кръг в елита
Коментари Харесай

Ал-Насър и Роналдо сдадоха първото място в саудитското първенство

Отборът на Ал-Итихад завоюва дербито на 20-ия кръг в елита на Саудитска Арабия, откакто надделя гостуващия Ал-Насър с 1:0.

Единственото попадение пристигна в 80-ата минута, когато Ромариньо сполучливо приключи контраофанзива на своя отбор. На върха на офанзивата на гостите за следващ път беше капитанът Кристиано Роналдо, който не изигра един от най-хубавите си мачове с екипа на тима и го приключи единствено с един прецизен удар.

С този триумф Ал-Итихад изпревари днешния си противник и се изкачи на върха в класирането с актив от 47 точки. За Ал-Насър, който към този момент е втори с 46 извоювани пункта, това беше едвам втора турнирна загуба през сезона, която постави завършек на серията на отбора от четири победи. Както е известно, в края на януари „ жълто-сините “ изгубиха от този конкурент с 1:3, само че в полуфинален дуел за суперкупата на страната.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР