Отборът на Ал Хилал изненадващо се класира за финала на

...
Отборът на Ал Хилал изненадващо се класира за финала на
Коментари Харесай

Ал Хилал е първият финалист в Световното клубно първенство

Отборът на Ал Хилал изненадващо се класира за финала на Световното клубно състезание, откакто победи първенеца на Южна Америка Фламенго с 3:2 в първия полуфинал от конкуренцията, която се организира в Мароко.

В Танжер отборът от Саудитска Арабия стартира чудесно дуела и поведе в резултата още в 4-та минута, когато Салем Ал Давсари осъществя дузпа. В 20-та минута Педро изравни, само че в добавеното време на първата част бразилците останах с човек по-малко, откакто Жерсон получи втори жълт картон за нарушаване в наказателното поле. Ал Давсари още веднъж не сбърка от бялата точка и осъществя отсъдената дузпа за 2:1. В 70-та минута Лусиано Вието вкара трети гол за Ал Хилал, а силите на Фламенго стигнаха за още един гол на Педро в 91-та минута, който оформи крайното 3:2 в интерес на Ал Хилал.

По този метод Ал Хилал се трансформира в първия саудитски тим, който се класира за финала на Световното клубно състезание, а техен противник там ще бъде спечелилият от втория полуфинал сред Реал Мадрид (Испания) и Ал Ахли (Египет), който ще се играе довечера от 21:00 часа българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР