Отборът на Академик Бултекс 99 ще изиграе две контроли в

...
Отборът на Академик Бултекс 99 ще изиграе две контроли в
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 ще играе две контроли в Румъния

Отборът на Академик Бултекс 99 ще изиграе две контроли в Румъния в паузата на шампионата на Националната баскетболна лига. Пловдивският отбор отпътува тази заран за румънския град Херкулане, където отседна в хотел "Минерва ".

В 19.30 часа довечера момчетата на старши треньора Асен Николов ще създадат подготовка, а на следващия ден от 18.00 часа ще играят другарски мач с тима на Крайова, който се движи доста добре в румънския хайлайф и е управителен от българския експерт Александър Тодоров. В събота от 13.00 часа следва нова контрола с Крайова, след което пловдивският отбор ще отпътува назад за България.

Визитата на Академик Бултекс 99 е по покана на румънския отбор. За Херкулане отпътуваха всички състезатели на представителния отбор на пловдивчани без капитана Васил Бачев, който бе извикан в националния тим за международните квалификации.

С отбора отпътуваха и контузените Сашо Груев и Питър Олисемека, като тяхното присъединяване в срещите ще се взема решение на място. Груев пропусна реванша с Левски Лукойл за Купата, до момента в който Олисемека контузи глезена си в същия дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР